QMK informon për gjendjen momentale në Kondovë

QMK informon për gjendjen momentale në Kondovë

Qendra për menaxhim me krizat njofton se në terren në Kondovë veprojnë 4 cisterna, 25 zjarfikës, 9 makina të zjarfikve dhe 50 persona nga bashkësia lokale.
Nga QMK, po ashtu njoftojnë se është formuar një kordon makinash të zjarrfikësve për të mos lejuar depërtimin e zjarrit fshatin Kondovë. Të pyetur nga TV SHENJA, nëse ka shtëpi të përfshira nga zjarri, nga QMK thanë se nuk kanë informata të tilla për momentin.