Qytetarët mahniten nga instalacioni i Z Mobile

Qytetarët mahniten nga instalacioni i Z Mobile

Kompania e telekomunikimit Z Mobile nuk është ndalur vetëm me përkrahjen e DokuFest 2017. Ajo
ka realizuar një instalacion të jashtëzakonshëm ku qytetarët të shumtë që janë pjesëmarrës në
DokuFest dhe të tjerë, po mahniten me të.

Në instalacionin e Z Mobile të quajtur Z Mobile Infinity, mund të bëhen foto speciale për shkak të
efektit në infinit që ka hapësira.

Përveç kësaj, kushdo që bën foto tek instalicioni ‘Z Mobile INFINITY’ dhe e poston atë foto në
Facebook apo Instagram duke e përdorur hashtagun #zmobile fiton internet 3G FALAS.

Po ashtu, kushdo që blen numër të Z Mobile te shtandi afër instalacionit e merr FALAS një biletë për në
DokuFilm apo DokuNights.

Doku bashkë me Z në DokuFest e të kënaqemi së bashku deri në INFINITY.

Shikojeni videon dhe shihni disa nga qytetarët e mahnitur me instalacionin Z Mobile INFINITY: