Qytetari: Çairi vazhdon të mbetet si Kandahari, edhe pse kaluan 1 vjet nga ‘’Kontrata’’ e Visar Ganiut

Kaluan 1 vjet nga ‘’ Kontrata’’ e parealizuar e Visar Ganiut, Çairi si në Kandaharë!

Sot është 1 vjetori i përfundimit të zgjedhjeve lokale në Maqedoni, ku thuajse asgjë nuk ka ndryshuar. ‘’Si ishte para 365 ditëve, ashtu vazhdon të jetë edhe sot, turp për këta pushtetarë’’, thotë një qytetar nga Çairi.

Një qytetar tjetër i mllefosur nga përfaqësuesit aktual të Çairit dhe nga gjendja aktuale në komunën e Çairit, shprehet kështu: U bënë 1 vjet që kaluan zgjedhjet lokale, ndërsa Visar Ganiu na harroi neve bashkë me ‘’ Kontratën’’ e parezalizuar. Fatkeqësisht Çairi sot është e njëjtë si Kandaharë, turp për Visarin dhe shefat e tij’’.