Rama: Në fundjavë gjithçka mbyllur, nga e hëna me orare të reja lëvizjeje

Rama: Në fundjavë gjithçka mbyllur, nga e hëna me orare të reja lëvizjeje

Edi Rama ka njoftuar se nesër është dita e fundit që fasha e orarit është deri në orën 13:00. Ashtu si dhe tre javët e mëparshme, nga nesër deri të hënën në 5 të mëngjesit gjithçka do të jetë mbyllur, për tu rikthyer të hënën me fashë të re orari.

Statusi i Ramës.

NESËR ËSHTË DITA E FUNDIT ME FASHËN ORARE DERI NË 13.00

NGA NESËR NË 13.00 DERI TË HËNËN NË 05.00 GJITHÇKA DO TË JETË E MBYLLUR DHE TË GJITHË NË SHTËPI

NGA E HËNA, FASHA ORARE DO TË ZGJATET DERI 17.30 DHE AUTORIZIMET PËR LEJE-DALJE PËR PAZAR DO TË JENË 90 MINUTA

Pak nga pak dhe me durim, do të dalim me kokën lart nga kjo luftë