Rama telefonon qytetarët, por e “shqetëson” Presidenten e KE/ Kryeministri i flet frëngjisht

Rama telefonon qytetarët, por e “shqetëson” Presidenten e KE/ Kryeministri i flet frëngjisht

Kryeministri Edi Rama ka vendosur të kontaktojë sonte qytetarët që kanë kontaktuar tek platforma Shqipëria që duam. Duke dëgjuar problemet e tyre, por edhe duke i këshilluar, Rama ka marrë një telefonatë të rëndësishme. Pasi mbylli telefonatën me qytetaren Rama u dëgjua të fliste frëngjisht. Më pas Rama dëgjohet të thotë “Bonjuer”. Pasi u rikthye me telefonatë, ai utha  se foli me Presidenten e KE, Usula von der Leyen, ndaj dhe i mbylli telefonatën zonjës.