Ramadan Ramadani botoi librin e parë “Kapixhik” (VIDEO)

Profesori universitar Ramadan Ramadani, aktualisht Drejtor i qendrës për kulturë të Maqedonisë së Veriut në Stamboll, ka promovuar sonte librin e tij të parë “Kapixhik”. Promotorë të librit ishin Xhevdet Hajredini, Branko Triçkovski dhe Nikolla Gelevski.

Ky libër paraqet përmbledhje të kolumnave të publikuara në gjuhën maqedonase. Në promovim ishin prezentë artdashës të shumtë, në mesin e të cilëve edhe ministri i kulturës, Asaf Ademi, ministri për diasporën Edmond Ademi dhe kandidati për president, Stevo Pendarovski. në deklaratën për Lajm Tv, Ramadani ka folur rreth librit si dhe planet për botime tjera.

https://www.facebook.com/lajmtvonline/videos/264946821098853/