Realme 5 dhe 5 Pro me nga katër kamera, lansohen këtë muaj

Realme 5 dhe 5 Pro me nga katër kamera, lansohen këtë muaj

Për Realme, kërcimi në katër kamera po ndodh, edhe pse fillimisht nuk do të sjell sensorin 64MP.

Duket se kompania po merr një qasje të ngadalshme për të azhurnuar pajisjen e kamerës në telefonat e tyre, me fazën fillestare të shtimit të katër kamerave, dhe në fazën e dytë është duke e modernizuar sensorin e kamerës në një njësi prej 64MP.

Sipas një prej postimeve më të fundit nga prodhuesi i telefonit në Twitter, 20 gushti është dita për lansimin e telefonit të parë me katër kamera të kompanisë.

Do të përbëhet nga një kamerë kryesore, një lente me kënd të gjerë ultra, një kamerë super makro dhe një për portrete.

Nëse, sidoqoftë, dëshironi të prisni telefonin me katër kamera bazuar në sensorin 64MP, duhet të merrni një vendim të vështirë.

Ju duhet të tejkaloni Realme 5 ose 5 Pro dhe të prisni deri në tetor ose më shumë për lansimin e telefonit 64MP.

https://twitter.com/realmemobiles/status/1160785383237570560/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1160785383237570560&ref_url=https%3A%2F%2Ftelegrafi.com%2Frealme-5-dhe-5-pro-nga-kater-kamera-lansohen-kete-muaj%2F

TAGS