Refuzohet ankesa për Boki 13 dhe Zoran MIlevski, do të ngelën në paraburgim

Refuzohet ankesa për Boki 13 dhe Zoran MIlevski, do të ngelën në paraburgim

Gjykata Penale sot pasdite ka njoftuar se janë refuzuar ankesat e të dyshuarve në lëndën “Reket”. Me këtë Bojan Jovanovski dhe Zoran Milevski si të dyshuar, do të ngelën në paraburgim për 30 ditët e ardhshme./Alsat

Loading…