Regjistrohen 178 raste të reja me koronavirus

Regjistrohen 178 raste të reja me koronavirus

178 raste të reja me virus korona kanë rezultuar nga 1368 teste të bëra në 24 orët e fundit. Ndërkohë kanë vdekur 4 persona, dy pacientë nga Shkupi të moshës 59 dhe 61 vjeçare, një nga Kumanova i moshës 69 vjeçare dhe një nga Shtipi i moshës 70 vjeçare. Për këtë periudhë 24-orëshe 71 pacientë janë shëruar. Në vend për momentin janë 2179 raste aktive me virus korona.