Rehatohet Mehdiu, vjen Bahriu

Ashtu siç e kishte paralajmëruar drejtori sportiv, Mehdi Mehmeti, ashtu edhe ndodhi.

E kishte paralajmëruar se me 20 janar do të vendoset për Bahri Gjinovcin, kryetrajner i ri i Prishtina F, ashtu edhe ndodhi.

Sot me 21 janar Bahriu merr drejtimin e Prishtina F, ndërsa zyrtarisht me 21 shkurt e fillon punën.

Bahriu i tha po, Mehdiu rehatohet dhe tani mendon për të bërë një Prishtinë ashtu si i ka hije, klubi më i vjetër në kryeqytet në volejbollin femëror.

MEDIAL.mk