Reka nuk pranon sugjerimet se s’ka qenë kritik ndaj BDI-së

Tash esht Koha

Blerim Reka, kandidat për president i opozitës shqiptare, i ftuar në emisionin “Programi 200” nuk pranon sugjerimet se s’ka qenë kritik ndaj BDI-së. Ai thotë se këto kritika njerëzit mund t’i shohin fare mirë vetëm duke klikuar në youtube dhe aty mund të gjejnë pohimet dhe qëndrimet e tija të mëhershme.

Ndoshta nuk i kanë pare parqitjet e mia publike, por për fat të mire ekziston youtubi , që është një memorie që tregon datën, kohën, vitin dhe paraqitjeve të mia, kur i kam kritikuar si i kam kritikuar etj. Kuptohet aq ka qenë kapaciteti im si një profesor, sepse unë nuk kam qenë as në parti as në ministri- deklaroi Reka.

https://www.youtube.com/edit?o=U&video_id=ypRqOOylfbA

Loading…

Tash esht Koha
TAGS