Rëndohet bilanci/ 6 viktima dhe 136 raste të reja me COVID në vendin tonë

Rëndohet bilanci/ 6 viktima dhe 136 raste të reja me COVID në vendin tonë

“Gazeta Shqiptare” është gazeta e pavarur më e vjetër në Shqipëri.

E themeluar në 1927, publikimi i saj u ndërpre në 1939, me pushtimin fashist të Shqipërisë.

E ndaluar dhe nga regjimi komunist, i rifilloi publikimet më 22 prill 1993.