Rexhepi: Nuk mund të përkrahim Qeveri që ka vjedhur vota

Rexhepi: Nuk mund të përkrahim Qeveri që ka vjedhur vota

“Nuk ishte fare e rregullt që ne të përkrahim një koncept politik, posaçërisht me një BDI e cila ka vjedhur votat. Si do t’i përkrahësh kadidatët e atij i cili ishte vjedhës i dinjitetit dhe demokracisë tek shqiptarët”, tha në Click Plus Skender Rexhepi nga koalicioni ASH-AAA.

https://www.facebook.com/watch/?v=2782822251842260&extid=t1Xz1qc9IJKyUU31