Rinia e Aleancës dhe Alternativës pastron sheshin e Kumanovës pas tubimit

Rinia e Aleancës dhe Alternativës pastron sheshin e Kumanovës pas tubimit

Gazetari Furkan Saliu ka komentuar tubimin qendror të koalicionit “Tash është koha” në sheshin e Kumanovës, transmeton Almakos.
Atij i ka ra në sy mënyra se si të rinjtë e partive të koalicionit iu janë qasur ambientit dhe hapësirave pas përfundimit të tubimit:
“ Rinia e #Aleancës dhe #Alternativës pastron sheshin e Kumanovës pas tubimit
Kjo është qasja e re që e presim nga rinia 😊
Bravo djem 😊
#PërFushatëPozitive “, shkruan Furkan Saliu.