“Robi plaket kur don vet”, Roberti ‘lë’ pas muzikë, plotëson ëndrrën e tij

“Robi plaket kur don vet”, Roberti ‘lë’ pas muzikë, plotëson ëndrrën e tij

Robert Berisha ka shprehur prej kohësh dëshirën për të realizuar një emision të vetin, dhe duket se këngëtari ka arritur ta realizojë. Përmes një postimi në rrjete sociale, Roberti ka zbuluar se emisionin i cili titullohet “Robi plaket kur don vet”, pritet të nisë së shpejti në Klan Kosova.“Së shpejti. Robi plaket kur don vet”, ka shkruar Roberti.

Na mbetet të presim detaje të tjera nga këngëtari. Mirëpo duke iu referuar emrit, duket se emisioni do të ketë një format argëtues.

TAGS