Rrahje grupore në Butel të Shkupit

Me 11.02.2019 rreth orës 19.30 në SPB Shkup është lajmëruar se në rrugën ‘Butel’, A.B.(17), K.S.(17) dhe A.J.(17) nga Shkupi janë sulmuar fizikisht nga F.V., M.N., E.I. dhe persona tjerë me të cilët janë njohur prej më herët, të njëjtit kanë përdorur edhe mjete metali, transmeton Almakos.

Po ndërmerren masa për zbardhjen e rastit.