Rrahje në një kazino në Veles, një person arrestohet

Me 11.01.2019 në ora 06.20 është lajmëruar në polici se në Veles, në një kazino në rrugën “Bllagoj Gjorev”, pasi që ka ardhur deri te një zënkë verbale midis Gj.N.(35) dhe S.M.(44) dytë nga Velesi, Gj.N. ka dal nga kazino dhe pas një kohe të shkurtër është kthyer dhe me një mjet metalik e ka goditur S.M., pastaj ka drejtuar kërcënime edhe te V.N.(43) që ka qenë bashkë me S.M., transmeton Almakos.

Gj.N. është arrestuar në Stacionin Policor dhe pas zbardhjes së tërësishme të rastit do të ngritet padi adekuate penale.