Sa herë që keni ndjesinë e fryerjes së barkut, duhet ta bëni këtë

Sa herë që keni ndjesinë e fryerjes së barkut, duhet ta bëni këtë

Një nga shkaktarët krysorë, që ju ndiheni të fryer dhe të shqetësuar nga gazrat janë: konsumimi i alkoolit, ushqimet e shpejta dhe ëmbëlsirat. Pastrimi adekuat i zorrëve është shumë më i lehtë se që e keni menduar.

Në vend të ndonjë trajtimi të shtrenjtë apo me barna, që kanë efekte të dëmshme anësore, ju mund t’i pastroni zorrët duke përgaditur një çaj detox.

Përgaditja e këtij çaji përfshinë disa përbërës shumë të thjeshtë dhe aspak të kushtueshëm. Duke përdorur gjysmë luge shafran të Indisë, piper të zi, pluhur xhenxhefili dhe 1 lugë mjaltë, ju do të arrini të krijoni një kombinim perfekt për të detoksinuar zorrët tuaja. Ky çaj do të qetësojë barkun, eliminon ndjesinë e fryerjes dhe do të kthejë funksionimin normal të zorrëve. /Gazeta Express.

TAGS