Samsung ndryshon kohën e lansimit të Galaxy S10

Kompania jugokoreane Samsung duket së është e vendosur të ndryshojë afatet kohore të lëshimit të telefonit, duke filluar me Galaxy S10 tashmë të rrjedhur dhe Galaxy X të palueshëm, nëse një raport i ri është i saktë.

Galaxy S10 duhet të mbërrijë në janar në CES 2019, pohon raporti. Kjo është shumë më herët se zakonisht, ndërsa Kongresi Botëror për Mobil, rreth muajit shkurt, zakonisht është koha kur Samsung zbulon telefonin e saj të ri të linjës Galaxy S.

Arsyeja për këtë shtytje në oraret e lirimit? Telefoni i parë i palueshëm i Samsung, Galaxy X, thuhet se do të nisë në MWC 2019 në shkurt, raporton the Bell.

Raporti në The Bell gjithashtu përsërit atë që kemi dëgjuar më parë – se Galaxy X do të shfaqë tri ekrane OLED, secila me 3.5 inç. Dy të brendshmet do të dalin për të krijuar një ekran 7 inç. Ekrani i tretë do të mbetet në pjesën e jashtme, kështu që telefoni mund të përdoret kur paloset.

TAGS