Samsung nuk i ka punët mirë me celularin e ri

Samsung nuk i ka punët mirë me celularin e ri

Samsung ka shtyrë datën e lançimit të smartfonit të palosshëm që kushton plot 2,000 dollarë.

Thuhet se gjiganti korean i teknologjisë po e shtyn lirimin e Galaxy Fold për të paktën muajin tjetër pas disa problemeve me ekranin.

Ndryshimi vjen vetëm disa ditë përpara datës zyrtare të lançimit, që ishte 26 prilli.

Kompania tha se kishte vonuar hedhjen në treg të Fold Galaxy “për të vlerësuar plotësisht reagimet dhe për të drejtuar testime të mëtutjeshme.”

Javën e kaluar, gazetarët që patën mundësi që ta kishin në duar pajisjen përpara hedhjes në treg kanë deklaruar se kanë pasur probleme me ekranin e brendshëm.

TAGS