Samsung prezanton dy modele të reja

Samsung prezanton dy modele të reja

Samsung ka prezantuar modelin e ri të smatphone që paloset të njohur si Galaxy Fold, së bashku me një seri celularësh 5G Galaxy S10 dhe tre celularë të tjerë Galaxy S10.

FOLD do të dalë në shitje pas dy muajsh, më herët se shumë lloje të tjerë të celularëve.

Galaxy S10 5G paraqet ekranin më të madh të telefonit jo-palosës të firmës dhe premton shpejtësi më të shpejtë të  dhënave kur rrjetet bëhen të disponueshme. Gjithashtu kjo linjë përfshin edhe futjen e një modeli i cili ka kosto më të ulët.

Samsung ka pranuar më parë se kostoja e gamës së S9 kishte kontribuar në “shitjet më të ulëta se sa pritej”.

TAGS