Sazan Guri i papërmbajtshëm: E kënaq gruan, madje vënçe, jam vegjetarian

Sazan Guri i papërmbajtshëm: E kënaq gruan, madje vënçe, jam vegjetarian

Sazan Guri ka shpërndarë në rrjetet sociale, një status, ku me nota humori rrëfen sesi e koncepton ai moshën e tij. E ndër rreshta nuk mungojnë as batutat për jetën e tij private.

Statusi i Sazan Gurit

Me pyet dikush se sa vjec je, i them qe:

jam 18 vjec se kam patente;

jam 23 sepse kam diplome, biles tre;

jam 25 vjec se kam pune, biles dy, edhe kerkimor shkencor edhe pedagog;

jam 30 vjec se kam familje, biles dy, edhe timen edhe te djalit me dy binjake

jam 35 vjec se kam, aq sa per te jetuar i perkore si prift, po pata me shume do tja u ndaj te tjereve, ci dua;

jam 45 se dukem i ri; biles me i ri se 45,

jam 50 se jam i kenaqur me edukimin e dy femijve; biles shume,

jam 55 se e kenaq gruan, vence biles;

jam 60 vjec se kam patente prap, kam dhe nje profesion te dyte, avokat mjedisi;

jam 65 vjec se nuk kam semundje, se mbaj mend emra dhe figura;

nuk besoj 70 vjec se do ndjehem i teperm se nuk do dal fare ne pension;

nuk besoj qe 75 vjec te mos kem shoke, se do kem gruan, librat, Zotin dhe shume miq te mire e te skarcuar;

nuk besoj qe 80 vjec te mos gje rrugen per shtepi, sepse librat, Zoti dhe puna do me mbajne mendjen gjalle.

nuk besoj se 85 vjec do lag pantallonat, se jam vegjetarian, dhe nuk i ndodhi prinderve te mi qe u treten si qiriri pas nje jete per familjen dhe per vendin.

TAGS