Seanca e Kuvendit akoma nuk ka filluar

Ndonëse kanë kaluar afro një orë e 30 minuta, seanca e sotme e kuvendit ku pritet të votohen ndryshimet kushtetuese akoma nuk ka filluar. Alsat mëson se nga fjalimet e tyre nuk janë tërhequr vetëm dy deputetë dhe atë Vlladanka Aviroviq dhe Nora Ismajllovska.

Një orë vonesë dhe seanca akoma nuk po fillon

Një orë vonesë dhe seanca akoma nuk po fillon

Publiée par Alsat sur Vendredi 19 octobre 2018

 

TAGS