Seancë e Kuvendit, në rend dite ndryshimet e ligjeve për arsim fillor dhe të mesëm

Seancë e Kuvendit, në rend dite ndryshimet e ligjeve për arsim fillor dhe të mesëm

Kuvendi i Republikës së Maqedonisë së Veriut do ta mbajë sot seancën e 12-të në rend dite të cilës janë ndryshimet dhe plotësimet e ligjeve për arsim fillor dhe të mesëm, në procedurë të shkurtuar, si dhe vendimi për dërgimin e një pjesëtari të Armatës në një operacion ndërkombëtar në Liban.