Sela fajson partitë për sulmin në Kuvend

Sela fajson partitë për sulmin në Kuvend

Deputeti dhe kryetari i Aleancës për shqiptarët Zijadin Sela sot gjatë dëshmisë lidhur me sulmin kundër tj me 27 prill në Kuvendin e Maqerdonisë ka fajsuar partitë politike se janë organizatorë të sulmit.

Sela thase pas sulmit të tij ekziston një skemë e organizuar nga politikanë dhe parti politike. “Pikerisht, këtë rrethanë duhet hetuar nga  prokurorët dhe qjykata”, tha Sela para mediave.

Ai pranoi se ka njohur disa nga personat që kanë qenë të pranishëm në Kuvend me 27 prill.

,,Nuk është lehte te ballafaqohesh me vdekjen. Jo vetem qe unë përjetova këtë, por edhe familja ime, bashkëshortja ime dhe tre femijet e mi u ballafaquan me këtë.”, tha Sela.

Almakos