Sela i përgjigjet Ahmetit nga Gostivarit: Ku ishin 2 mijë policët e tu më 27 prill?!

Kryetari i Aleancës për Shqiptarët (ASH), Ziadin Sela nga tubimi për referendumin në Gostivar i ka replikuar kryetarit të BDI-së, Ali Ahmeti, lidhur me një deklaratë të tij në intervistën në “Opinion”, ku lideri integrist kishte deklaruar se në vitin 2001 kishte dorëzuar 2 mijë armë, dhe janë marrë 4 mijë armë, 2 mijë në polici dhe 2 mijë në ushtri.

“Ali Ahmeti në debat e dha një deklaratë të tillë, por do e pyesja se ku ishin ata 2 mijë oficerë të tij më 27 prill të vitit të kaluar”, ka theksuar Sela.

Ai ka theksuar ndër të tjera se përcaktimi i qartë i ASH është anëtarësimi në NATO dhe BE, por duke qenë si parakusht të drejtat e shqiptarëve, përmes ndryshimeve kushtetuese. Sipas tij, një udhëheqës institucional që kërkon NATO dhe BE është në ASH, sepse po të shohim kryetarët e komunave nga kjo parti janë model për udhëheqje si politikanë të dinjitetshëm, të pastër dhe që nuk bëjnë hakmarrje politike.