Shfaqet dhelpra e zezë

Shfaqet dhelpra e zezë

Në pamje të parë kjo kafshë e errët mund të ngatërrohet me një qen, por krijesa misterioze në fakt është një dhelpër e rrallë e zezë.

Kafsha magjepse, e cila e ka marrë ngjyrën e zezë nga një defekt i rrallë gjenetik, është fotografuar në Portland të Dorset në Angli.

Ekzistenca e dhelprave të zeza është thuajse e panjohur dhe nuk ka pasur shenja të tyre në vitet e fundit./InfoKosova/

Shiko Fotot:

TAGS