Shikoni reagimin e demit që tërë jetën e kaloi i lidhur!

Shikoni reagimin e demit që tërë jetën e kaloi i lidhur!
Tash esht Koha

Pothuajse të gjithë demat në tërë botën jetojnë në kushte të tmerrshme në ferma.

Ata janë të burgosur në hapësira të vogla dhe të ngushta, ndërsa jeta e tyre është e mbushur me dhimbje e vuajtje, transmeton InfoKosova.

Në internet mund të gjenden video të shumta me dema të cilët lirohen nga “burgu” i këtillë./InfoKosova/

Njërën nga këto video mund ta shihni në vazhdim:

Tash esht Koha
TAGS