Shikoni se çfarë bën ky njeri me 50 centë

Shikoni se çfarë bën ky njeri me 50 centë

Një njeri ka arritur të bëjë një unazë nga një monedhë 50-centësh.

Ky njeri ka arritur që në mënyrë brilante të krijojë një unazë nga një monedhë.

Në videon që do të shihni më poshtë ju mund të vëreni se në fund unaza nuk dallon aspak nga një unazë e vërtetë prej ari.

Shikojeni videon dhe do të bindeni vet.

Make Gold Rings out of Coins

How my dad make a ring out of an euro for mom ???Credit: LIKE2HACKS YouTube.com/channel/UC4bWAEVZKIU5FUjgE-Tq3cw

Gepostet von Bluntly am Donnerstag, 27. September 2018

TAGS