Shkup, 30 aksidente gjatë fundjavës, katër persona të lënduar

Sipas të dhënave nga MPB në Shkup, katër persona janë rëndë të lënduar,dhe 20 kanë marrë lëndime të lehta me datën 19 nga 30 aksidenteve në trafik në fundjavën e kaluar. Nga 11 aksidentet janë regjistruar dëme materiale, përcjell  Telegrafi Maqedoni.

Policia rrugore ka dënuar 91 vozitës të automjeteve për tejkalim të shpejtësisë, ndërsa 68 personave u është marrë leja e vozitjes, 12 janë kapur me alkool të tepëruar, 50 para se të marrrin lejen për vozitje dhe gjashtë fillestarëve.

Nga trafiku janë larguar 42 vetura, prej cilave 40 nuk kanë qenë të regjistruar dhe një për mos kalinmit e kontrollit teknik dhe një për ringarkim.
Janë dhënë 285 vërrejtje për parkim të gabuar, ndërsa merimanga ka ngritur 153 vetura.

Janë dënuar edhe katër persona këmbësor për kalim të gabuar në rrugët për këmbësor, pesë për kalim në dritën e kuqe, si dhe 14 vozitës të veturave për kalim në dritën e kuqe, tre nuk u kanë dhën leje për kalim, këmbësorëve, tre nuk janë sjellur mirë, ndërsa një për tejkalim të jashtëligjshëm./Telegrafi/