Shkup, sulmohen 3 gazetarë

Shkup, sulmohen 3 gazetarë
Tash esht Koha

Disa persona, te paidentifikuar akoma nga policia, kanë sulmuar te merkuren gazetarët maqedonas Ljupço Cvetanovski, Dejan Andonoviq dhe Petar Serafimovski . Sulmi ka ndodhur në afersi te nje restoranti ne Shkup. Nuk dihen motivet e incidentit, ndersa Qeveria ka denuar te njejtin dhe ka kerkuar zbardhjen e ketij rasti.

Tash esht Koha