Shqiprim Arifi, shembull i qeverisjes lokale në Serbi

Shqiprim Arifi, shembull i qeverisjes lokale në Serbi

Risitë ne shoqeri jane gjithmone pozitive per ata qe duan dhe dijne ti kuptoje sepse realisht risite jane themelet e ardhmerise se sigurt dhe me plot suksese.

Modeli shembull per tu ndjekur per sa i perket risis se qeverisjeve lokale eshte edhe komuna e Presheves, nje komune qe po jep perçon nje mesazh te fuqishem se si duhet realisht te udhehiqet nje komune qe pretendon se eshte profesionale dhe moderne.

Menaxhimi superior i i mjeteve publike, thithja e investitoreve te jashtem, koordinimi i plote me ambasadat ne Beograd, mbrojtja dhe ruajtja substances kombetare ne Lugine, ecuria e shkelqyer e proceseve po e bejne qe komunes se Presheves po i kthehet dinjiteti i neperkembur dekada me rradhe nga udheheqsia e mehershme e kejt kjo fal kryetarit aktual Shqiprim Arifit.

Shpresoj qe shembullin e tille ta marrin edhe komunat tjera ne Serbi, Kosove, Shqiperi e Maqedoni.