Shqiptarit i gjendet kokainë dhe 2000 euro, arrestohet nga autoritetet italiane

Shqiptarit i gjendet kokainë dhe 2000 euro, arrestohet nga autoritetet italiane

Një 54-vjeçar shqiptar është arrestuar nga policia italiane, pasi iu gjet dhe sekuestrua një sasi droge dhe 2 mijë euro para kesh.

Shqiptari me profesion murator u ndalua nga policia për një kontroll, rreth orës 5.15, të ditës së djeshme brenda “Qendrës Gros”.

Agjentët u bënë dyshues kur panë një copë letër higjienike që mbante shqiptari, e cila ishte e fryer. Brenda kishte një paketë me 6 gram kokainë.

Një tjetër sasi droge u gjet në xhepat e xhaketës që vishej nga 54-vjeçari, por të ruajtura brenda makinës. Gjatë hetimeve policët gjithashtu gjetën 2000 euro në para të gatshme dhe një celular, që ndoshta përdoret nga njeriu për të menaxhuar kontaktet e tij në kontekstin e veprimtarisë së tij si tregtar droge.

Në shtëpinë e shqiptarit, pas kontrollit të policsë nuk u gjet asnjë material për paketimin e dozave, as nuk kishte ndonjë ilaç tjetër, por letra higjienike ishte e njëjtë me atë që përdorte për të paketuar drogën.

TAGS