Shtetasi shqiptar i kërkuar nga Interpoli arrestohet në Strugë

Shtetasi shqiptar i kërkuar nga Interpoli arrestohet në Strugë

Me 14.04.2019 në ora 13.15 në vendkalimin kufitar Qafthanë, gjatë kontrollit të pasaportës, personi Z.C.(46) nga Republika e Shqipërisë është vërtetuar se gjendet në stop listën me kërkesën e Interpolit në Shkup, transmeton Almakos.

Personi është arrestuar dhe dorëzuar te zyrtarët policor nga Stacioni Policor në Strugë për procedurë të mëtutjeshme.