Si është e mundur ngjashmëria kaq e madhe mes njerëzve dhe personazheve të filmit?

Si është e mundur ngjashmëria kaq e madhe mes njerëzve dhe personazheve të filmit?

Imagjinoni sikur të keni një profesor i cili duket njëjtë si profesor Snape nga Harry Potter, përqendrimi në klasë do të ishte mision i pamundur.

Nga metroja në kafene e madje edhe në shkollë mund të hasim në njerëz që janë kopje e personazheve të preferuar nga filma të ndryshëm.

Ngjashmëria nganjëherë është aq e madhe sa edhe është shumë e vështirë të dallohen.

Moana, princesha e detit në jetën e përditshme

Princi Adam duket shumë i pashëm edhe në jetën reale

Edhe vet Tarantino do të hutohej nga këta djem

Unë sapo e gjeta Dumbledoren duke fjetur në Starbucks

Edna Mode në kostum është gjëja më e mirë që kemi parë sot

Stacioni i trenit në Moskë është shtëpia e Star Trek’s Spock për sot

TAGS