“Si n’shtëpinë tënde”, nxënësit nga Kosova e Shqipëria sot në Prizren

“Si n’shtëpinë tënde”, nxënësit nga Kosova e Shqipëria sot në Prizren

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë në bashkëpunim me Ministrinë e Arsimit, Sportit dhe Rinisë sot organizojnë programin e shkëmbimit të nxënësve mes Kosovës dhe Shqipërisë i njohur “Si n’shtëpinë tëndë”.

Ky program ka si qëllim integrimin e tyre në sistemin arsimor, qytetarisë dhe kulturës së vendit pritës, socializimit me komunitetin, të fituarit e një përvoje unike që lë gjurmë në të ardhmen dhe forcimit të bashkëpunimit mes dy vendeve në fushën e arsimit dhe rinisë.

Në ceremoni të pranishëm do të jenë zyrtarë të lartë të ministrive të Arsimit të Kosovës dhe të Shqipërisë.

Ceremonia organizohet sot në Hotel “City” në Prizren me fillim prej orës 11:00

TAGS