Si të humbni peshë, sipas ekspertit për humbje peshe

Dieta me keto është një dietë me pak karbele, me yndyrë të lartë, e ngjashme me dietën Atkins. Ata që përmbahen në dietë do të shkurtojnë në carbs, dhe do të marrin pjesën më të madhe të kalorive të tyre nga proteina dhe yndyra.

Kjo e vë trupin tuaj në një gjendje të ketozës, që do të thotë se fillon të djegë më shumë yndyrë.

Dietat ketogjene janë bërë një metodë e njohur për humbjen e peshës dhe për arsye të mirë.

Dieta përfshin të hani shumë mish, gjalpë dhe djathë, nuk rekomandohet të hani vetëm perime.

Dietat ketogjenike nuk rekomandohen për ata me probleme të veshkave ose të mëlçisë. Nëse nuk jeni të sigurt duhet të flisni me mjekun tuaj ose me një dietolog para se të filloni një dietë.

TAGS