“Siniçan”, filloi takimi në Qeveri mes kryetarit të Bogovinës dhe përfaqësuesve të Qeverisë

“Siniçan”, filloi takimi në Qeveri mes kryetarit të Bogovinës dhe përfaqësuesve të Qeverisë

Në Qeveri ka filluar takimi i dytë me radhë mes kreut të Komunës së Bogovinës dhe përfaqësuesve të institucioneve qendrore për të gjetur zgjidhje për ujësjellësin në Siniçan. Xhemaili thotë se nuk e shqetëson padia nga policia. Ai thotë se kërkon që banorët të furnizohen me ujë.