Skandal, kjo është fushata kundër Selës në fshatrat maqedonase (Foto)

Skandal, kjo është fushata kundër Selës në fshatrat maqedonase (Foto)

Mendohet se Ramiz Merko dhe grupi i tij kanë filluar të shpërndajnë fletushka nëpër fshatrat maqedonase, me fotografinë e Ziadin Selës ku shkruhet “Dilni dhe dënoni këtë monstër” (Izlezi i kazni go ovoj monstrum).

Fushata e tillë e ulët, ka revoltuar qytetarët shqiptarë e sidomos mërgimtarët, të cilët kanë filluar të mobilizohen fuqishëm për ta shpëtuar Strugën nga ‘dora’ e Merkos dhe familjes. /Fol/