Skype tani mundëson ndarjen e ekranit të telefonit tuaj, gjatë një thirrjeje

Skype tani mundëson ndarjen e ekranit të telefonit tuaj, gjatë një thirrjeje

Gjatë javëve dhe muajve të fundit, Microsoft ka bërë një gamë të gjerë përmirësimesh në Skype pas përditësimit të detyruar në Skype v8, me të cilin shumë përdorues nuk ishin të kënaqur.

Tani, megjithatë, ekziston një tipar mjaft i ri në rrugën drejt Skype Insiders në pajisjet mobile

Me versionin 8.43.76.38, përdoruesit në Android dhe iOS tani mund të ndajnë ekranin e telefonit të tyre gjatë një telefonate.

Kjo duhet ta bëjë shumë më të lehtë për të udhëhequr një mik apo të afërm në procesin e bërjes së diçkaje, për shembull.

Nëse doni ta provoni funksionin e ri tani, duhet të shkarkoni aplikacionin Skype Preview në Android, ose të përpiqeni të bashkoheni me programin Test Flight në iOS.

Nuk duhet të shkoj shumë gjatë derisa aplikacioni të bëhet publik.

TAGS