Sllaveski: Nëse marrim pushtetin, do ta shfuqizojmë tatimin progresiv

Ish ministri i Financave dhe anëtari i VMRO-DPMNE-së, Trajko Sllavevski, në pyetjen e gazetarëve në emisionin “Magazina Ekonomike” në ALSAT, se në rastë të kthimit eventual në pushtet, a do ta heqin taksën progresive, e cila po prezantohet nga qeveria aktuale dhe se a do ta zëvendësojnë atë me politikën aktuale të taksës së sheshtë, Slaveski tha se një gjë e tillë do të ndodh në seancën e parë qeveritar nëse partia e tij merr pushtetin.

TAGS