Sonila Meço kryeministre? Neritan Ceka godet sërish: Ajo më pëlqen, por dhe Gent Zenelaj i mirë është

Sonila Meço kryeministre? Neritan Ceka godet sërish: Ajo më pëlqen, por dhe Gent Zenelaj i mirë është

Politikani Neritan Ceka është shprehur se është pro qeverisë tranzitore. Madje ka zbuluar edhe emrat që duhet të ishin në krye të kësja qeverië tranzitore.

Sipas Cekës, që kohët e fundit është vënë në qendër të vëmendjes për deklaratën e mallkimeve, qeverinë tranzitore duhet ta drejtojë një gazetar i mirë.

“Sonila Meço është e mirë, ajo më pëlqen. Por edhe Gent Zenelaj do të ishte shumë mirë,”- tha Ceka.