Sonja Grazhdani, shqiptarja që ishte pjesë e ekipit të kardiokirurgëve ku u bë transplanti i parë i zemrës në Maqedoni

Sonja Grazhdani, shqiptarja që ishte pjesë e ekipit të kardiokirurgëve ku u bë transplanti i parë i zemrës në Maqedoni
Tash esht Koha

Ju lutem për duartrokitje për vajzën e vetme, mjeke e re nga ekipi i Kardiokirurgjisë Shtetërore. Në Ajo jo vetëm që është e re, e mencur, dhe e bukur nëse doni, por ajo është edhe aktiviste për të drejtat e pacientëve dhe kushte më të mira për mjekët e rinj, lufton kundër korrupsionit në shëndetësi, nuk hesht, por flet, pasi që punon, jep sakrifica të mëdha dhe është e vetdiciplinuar dhe nuk duron keqpërdorime, transmton Almakos.
Sonja Grazhdani është edhe bashkëthemeluese e Klubit të Mjekëve të Rinj në të cilin bashkërisht me kolegun e saj Nikolla Brzanov po luftojnë për të drejta te mjekët e rinj dhe studentët dhe po punojnë për një sistem pa korrupsion. Nuk e kanë përkrahjen e asnjë partie politike, e as simpatitë.
Përndryshe, Sonja Grazhdani është shqiptare e Shqipërisë që jeton në Shkup. Ajo ishte pjesë e ekipit të kardiokirurgëve që bënë transplantin e parë të zemrës./Almakos/

Tash esht Koha