“Sonte Bashkim Bakiu me Lëvizjen BESA e vulosën fitoren në Saraj” (FOTO)

“Sonte Bashkim Bakiu me Lëvizjen BESA e vulosën fitoren në Saraj” (FOTO)

Sonte në Saraj, Lëvizja BESA ka patur tubimin qendror ku është bërë promovimi i kandidatit për kryetar komune, Bashkim Bakiun, listën për këshilltarë, dhe janë shpalosur projektet e BESËS konkrete për këtë komunë.

Sipas Bakiut, maiviteti i madh i këtij tubimi dëshmoi se sarajasit dijnë ta bëjnë dallimin, dhe se me këtë frymë e eufori, veçse është vulosur fitorja e Lëvizjes BESA në Saraj, raportojnë mediat shqiptare në Maqedoni.