Sonte në ‘Click Plus’ : Intervistë me Bilall Kasamin dhe Ziadin Selën /Video

Sonte në ‘Click Plus’ : Intervistë me Bilall Kasamin dhe Ziadin Selën /Video

#ClickPlus, sonte, e mërkurë:
21:00 Bilall Kasami (Lëvizja BESA)
22:00 Ziadin Sela (Aleanca per shqiptarët)
– Ku mbetën Rilindja me Besë dhe Aleanca për Shqiptarët, në procesin e formimit të qeverisë?
– A do t`i përmbahen platformës së përbashkët këto dy koalicone edhe nëse VMRO-DPMNE u bënë ofertë për partneritet?
– A janë për zgjedhje të reja Sela dhe Kasami, apo kanë zgjidhje të ndërmjetme?
– Përgjigjet i japin të dy liderët!
Shihemi në #ClickPlus!

#ClickPlus, sonte, e mërkurë:21:00 Bilall Kasami (Lëvizja BESA)22:00 Ziadin Sela (Aleanca per shqiptarët)- Ku mbetën Rilindja me Besë dhe Aleanca për Shqiptarët, në procesin e formimit të qeverisë?- A do t'i përmbahen platformës së përbashkët këto dy koalicone edhe nëse VMRO-DPMNE u bënë ofertë për partneritet?- A janë për zgjedhje të reja Sela dhe Kasami, apo kanë zgjidhje të ndërmjetme? – Përgjigjet i japin të dy liderët!Shihemi në #ClickPlus!

Opublikowany przez TV21 10 stycznia 2017