Sot fillon edicioni i ri i NBA, ja parashikimet finale

Sot fillon edicioni i ri i NBA, ja parashikimet finale

Pritet që të ketë spektakël e një garë të vërtetë ku vështirë është edhe të përcaktohet favoriti i sivjetëm. 

Ekspertët e New York Times, Harvey Araton, Elena Bergeron, Jonah Bromwich, Scott Cacciola, Sopan Deb, Benjamin Hoffman, Shauntel Lowe dhe Marc Steiner kanë dhënë parashikimet e tyre për këtë sezon të NBA, ku edhe mund t’i shihni më poshtë.

Araton: Sixers fiton ndaj Bucks

Bergeron: Bucks fiton ndaj Sixers

Bromwich: Sixers fiton ndaj Bucks

Cacciola: Sixers fiton ndaj Bucks

Deb: Bucks fiton ndaj Celtics

Hoffman: fiton ndaj Bucks

Lowe: Sixers fiton ndaj Celtics

Stein: Bucks fiton ndaj Sixers

Araton: Clippers fiton ndaj Trail Blazers

Bergeron: Clippers fiton ndaj Lakers

Bromwich: Clippers fiton ndaj Nuggets

Cacciola: Clippers fiton ndaj Jazz

Deb: Clippers fiton ndaj Rockets

Hoffman: Clippers fiton ndaj Nuggets

Lowe: Clippers fiton ndaj Warriors

Stein: Clippers fiton ndaj Jazz

Araton: Sixers fiton ndaj Clippers

Bergeron: Clippers fiton ndaj Bucks

Bromwich: Sixers fiton ndaj Clippers

Cacciola: Clippers fiton ndaj Sixers

Deb: Clippers fiton ndaj Bucks

Hoffman: Sixers fiton ndaj Clippers

Lowe: Clippers fiton ndaj Sixers

Stein: Bucks fiton ndaj Clippers. /Lajmi.net/

TAGS