Sot nuk kishte kontra protest

Sonte për dallim prej netëve tjera kur paralel me protestat kundër vendimit të Ivanovit, të organizuar nga platforma qytetare Protestojë, u organizonin edhe kontra protesta, të organizuar nga Lëvizja për Mbrojtjen e Maqedonisë, nuk po bahen protesta.

Ata protestonin kundër vendimit të Ivanovit për të falur liderin e LSDM-së, Zoran Zaev, si dhe ish kreun e DSK-së, Zoran  Verushevski.