Sot vazhdon seanca konstituive e Kuvendit, PAN nuk merr pjesë

Sot nga ora 10:00 vazhdon seanca konstituive e Kuvendit të Kosovës, e cila është thirrur nga kryesuesi, Adem Mikullovci.

Derisa VV dhe LDK e kanë konfirmuar pjesëmarrjen, PAN ka njoftuar se nuk do të merr pjesë në seancë.

PAN nuk do të marr pjesë me arsyetimin se nuk janë konsultuar për mbajtjen e kësaj seance.

Një ditë më parë PAN kërkoi mbajtjen  edhe të një takimi konsultativ javën e ardhshme për të caktuar pastaj mbajtjen edhe të seancës konstituive. Por për një kërkesë të tilla nuk ka pasur gatishmëri nga pala tjetër.