“Specialja” dhe reformat në qendër të takimit Zaev-Mockovski

Prokuroria Speciale, reformat si dhe presidencialet pritet të jenë në fokus të takimit të nesërm Zaev-Mickovski. Zaev tha se takimi nuk është i formatit në të cilin duhet të marrin pjesë më shumë liderë të partive, pasi për të me rëndësi është që të flas me shefin e opozitës për zgjedhjet presidenciale dhe proceset e tjera të rëndësishme të vendit.

Loading…

TAGS