Specialja thërret edhe ish-eprorin e TMK-së

Specialja thërret edhe ish-eprorin e TMK-së

Pas kryetarit të Komunës së Rahovecit, Samjl Latifi, ftesë nga Gjykata Speciale sot ka marrë edhe Milaim Latifi.

Milaim Latifi ishte pjesë e UÇK-së dhe epror i TMK-së.

Kujtojmë se Gjykata Speciale sot ka dërguar rreth shtatë ftesa të reja për ish-pjesëtarët e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës. Ndërsa totali i ftesave vetëm në 10 ditshin e fundit arrin mbi 50 të tilla. /Lajmi.net/